Palveluasunnot

Tilavat asunnot sisustetaan omilla huonekuluilla

                            HUOMIO! HETI VAPAANA TILAVA 38,5 m2 YKSIÖ!

Miljan palvelutalossa on 26 aravavuokra-asuntoa, joista seitsemän on kaksioita. Asuntojen koot vaihtelevat 35,5m2-56m2 välillä. Asunnoissa on huomioitu ikäihmisten tarpeet ja turvallisuus. Kylpyhuoneissa on turvalliset lattiamateriaalit liukastumisen ehkäisyksi. Lisäksi asunnoissa on liukuovet väliovina, mikä helpottaa apuvälineiden kanssa liikkumista. Asuntojen keittiöissä on turvaliedet, jotka toimivat ajastimella, eivätkä näin ollen jää vahingossa päälle. Turvallisuutta asumiseen tuovat myös turvarannekkeet ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Palvelutalon henkilökunta on paikalla joka päivä kello 8.00-20.30. Asukkaille taataan turvallinen ja ammattitaitoinen, tarpeiden mukainen hoito ja palvelu yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Palvelut voivat sisältää asiointiapua, ruokahuoltoa, vaatehuoltoa, hygienian huoltoa, kotisairaanhoitoa ja siivousapua. Palveluhinta määräytyy erisuuruisten palvelupakettien mukaan (katso hakukaavakkeet). Aamiainen, lounas ja päiväkahvi on tarjolla viihtyisässä ruokasalissamme.

Kotihoidon lisäksi asukkaille tarjotaan monipuolista ohjelmaa ja virkistystoimintaa. Miljan palvelutalossa panostamme yhteisöllisyyteen ja asukkaat viihtyvät talon yleisissä tiloissa seurustellen ja yhdessä aikaa viettäen. Yhteistä toimintaa suunnitellaan asukkaiden toivomusten mukaan. Lisäksi henkilökunta järjestää säännöllisin väliajoin asukaskahvitilaisuuden, jossa yhdessä suunnitellaan ja ideoidaan toimintaa ja asukkailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja antaa palautetta.

Miljan palvelutalo on aravalainoitettu ja siitä syystä asuntohakemukset hyväksytetään Helsingin kaupungin kiinteistövirastossa.


KYSY VAPAITA TAI VAPAUTUVIA ASUNTOJA p. 050 3811004 (palveluvastaava)