Palveluasunnot

Tilavat asunnot sisustetaan omilla huonekuluilla

               TIEDUSTELE VAPAUTUVIA ASUNTOJA JA SOVI ESITTELYAIKA p. 050 3811 004

Miljan palvelutalossa on 26 aravavuokra-asuntoa, joista seitsemän on kaksioita. Asuntojen koot vaihtelevat 35,5m2-56m2 välillä. Asunnoissa on huomioitu ikäihmisten tarpeet ja turvallisuus. Kylpyhuoneissa on turvalliset lattiamateriaalit liukastumisen ehkäisyksi. Lisäksi asunnoissa on liukuovet väliovina, mikä helpottaa apuvälineiden kanssa liikkumista. Asuntojen keittiöissä on turvaliedet, jotka toimivat ajastimella, eivätkä näin ollen jää vahingossa päälle. Turvallisuutta asumiseen tuovat myös turvarannekkeet ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Palvelutalon henkilökunta on paikalla joka päivä kello 8.00-20.30. Asukkaille taataan turvallinen ja ammattitaitoinen, tarpeiden mukainen hoito ja palvelu yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Palvelut voivat sisältää asiointiapua, ruokahuoltoa, vaatehuoltoa, hygienianhoitoa, kotisairaanhoitoa ja siivousapua. Palveluhinta määräytyy erisuuruisten palvelupakettien mukaan.

Talon oman keittiön valmistama runsas aamiainen ja lounas ovat tarjolla arkisin viihtyisässä ruokasalissamme. Lounasravintola Viljasali on auki myös ulkopuolisille asiakkaille ja kahvilamyynti on avoinna klo 8-14.30 arkisin. Viikonloppuisin kokoonnumme talon väen kesken "treffikahveille".

Kotihoidon lisäksi asukkaille tarjotaan monipuolista ohjelmaa ja virkistystoimintaa. Miljan palvelutalossa panostamme yhteisöllisyyteen ja asukkaat viihtyvät talon yleisissä tiloissa seurustellen ja yhdessä aikaa viettäen. Yhteistä toimintaa suunnitellaan asukkaiden toivomusten mukaan. Lisäksi henkilökunta järjestää säännöllisin väliajoin asukaskahvitilaisuuden, jossa yhdessä suunnitellaan ja ideoidaan toimintaa ja asukkailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja antaa palautetta.

Miljan palvelutalo on aravalainoitettu ja siitä syystä asuntohakemukset hyväksytetään Helsingin kaupungin kiinteistövirastossa. Vuokravalinnassa on varallisuusrajat (yhden hengen taloudessa  varallisuusraja on 99 000 euroa vuonna 2023, omaa vakituista asuntoa ei oteta varallisuutena huomioon).


Esimerkkilaskelma asumiskuluista 35,5 m2 yksiössä:

Vuokra:               651,78

Perusmaksu:        240,00

Vesimaksu:            21,00

Palvelupaketti 1:  515,00

Yhteensä:            1427,78 e/kk

Palvelupaketti sisältää 10 tuntia hoivaa ja palvelua yksilöllisen sopimuksen mukaan (esimerkiksi siivous, pyykkihuolto, lääkehuolto, vernepaineen mittaukset, verinäytteiden otto, saunotusapu).

Palvelupakettiin ei sisälly ruokailuja. Kuukauden lounaspaketti (sisältää aamiaisen ja lounaan joka arkipäivä ravintolassamme) maksaa 290 e/kk. Asukkaat voivat myös valmistaa ruokaa omissa asunnoissaan.

Katso lisää tietoja ja hintaesimerkkejä esitteestämme. Ohessa myös hakukaavake, jonka voi tulostaa ja toimittaa Miljan palvelutaloon.


TERVETULOA TUTUSTUMAAN!