TULE TÖIHIN PIENEEN JA KOTOISAAN MILJAN PALVELUTALOON!


Etsimme uusia sijaisia hoitotyöhön, eripituisiin sijaisuuksiin.

Keikkatyötä on tarjolla sekä palvelutalon että ryhmäkodin puolella.

TÄLLÄ HETKELLÄ TARJOLLA ERTYISESTI ILTA- JA VIIKONLOPPUTYÖTÄ PALVELUASUMISEN PUOLELLA.

Haemme nyt uusia sijaisia erityisesti ilta- ja viikonlopputyöhön palveluasumisen puolelle. Työ muodostuu asukkaiden kodeissa tehtävästä hoitotyöstä ja lääkehoidosta sekä asukkaiden avustamisesta heidän yksilöllisen hoitosuunnitelmansa mukaisesti, yhteistyöstä asukkaiden omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä asukkaiden virikkeellisen elämän tukemisesta mm. järjestämällä asukkaiden kanssa yhteisöllistä toimintaa.

Toivomme, että olet empaattinen ja että sinulla on aitoa halua työskennellä ikääntyneiden asiakkaiden parissa. Tarvitset myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä myönteisen, avoimen palveluasenteen. Iltaisin ja viikonloppuisin työskentelet pääasiassa yksin, joten odotamme sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kokemusta palvelutalotyöstä.


Jos olet ammattisi osaava, positiivinen ja lämminhenkinen lähihoitaja, sairaanhoitaja tai muu sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, ja olet motivoitunut ikäihmisten hoitotyöstä, ota rohkeasti yhteyttä!

Otamme myös mielellämme alan opiskelijoita harjoittelujaksoille!Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse toiminnanjohtajaamme:

Opri Pulliainen
puh. 045 170 7478
opri.pulliainen@milja.netKuvateksti